joi, martie 2

Martisoare din INIMA mea!Zambete si RAZE de SOARE! Va iubesc,prieteni!Primavara fericita!

#Viața mi-a arătat că nu pot râde la orice glumă. Dar tot ea m-a învățat și să nu plâng din orice fleac. Apoi am învățat împreună să nu ne grăbim. #Eu, să nu mă grăbesc să judec oameni, #EA, să nu se grăbească să-i întâlnesc la momentul nepotrivit.
#Fericirea mi-a arătat ea singură unde să o găsesc. În iubire, dăruire, #toleranță, simplitate. #Zâmbet, ochi, glas de #copil. Apoi m-a învățat să nu urăsc. #Situații, #momente, pe cei din jur.
#Recunoștința mi-a arătat că există în lumea mea #oameni pe care nu m-aş putea supăra și pe care nu i-aș putea abandona niciodată. Într-una din #lecțiilevieții, #amînvățat să-i prețuiesc pe cei care se opresc și nu trec mai departe, fie că ești trist… ori #fericit.
#Timpul mi-a arătat cine îmi sunt adevărații prieteni. Tot el m-a învățat să nu mă încarc negativ încercând să scap de persoanele invidioase sau rău intenționate. Vei vedea și tu.
Acestea se vor retrage singure când se vor simți depășite și nu vor ști cum să reacționeze în fața bunătății ori a bunului simț.
Amintește-ți să nu le urăști… Apoi uită să ți le amintești.
Răutatea și agresivitatea lor vin din nefericire, frustrare, neputință. Se transformă treptat în bulgări de ură, ce se tot măresc atunci când observă că însuși Universul respinge tot ceea ce fac. Si mai au ceva. Orgoliu! Un orgoliu prostesc, care nu le lasă niciodată să primească ajutor. Sunt tot ceea ce nu vrei tu să fii. Se vor îndepărta atât de mult, iar tu, te vei întreba unde se duc când se duc, lăsând în urmă atâta timp… atâta spațiu…
Însă Natura are legile ei. Vei observa că vor exista oameni care intrând în viața ta vor avea nevoie de mult loc și vor umple toate aceste goluri.
Nu întâmplător am folosit „persoane” și „oameni” în contexte diferite. Cum probabil, nu întâmplător, în limba franceză „personne” înseamnă „persoană”, dar în același timp, „NIMENI”.
Unii vor pleca, dar nu vei pierde nimic.
Învățăm câte ceva de la fiecare. De la câțiva, cum să fim, de la alții… cum să nu.>>>

Subscriu,draga mea
Valentina B. ( Sinceriously…)

Primavara Fericita,prietenilor mei,cu o calda imbratisare!

Sa fiti binecuvantati!

❤❤❤❤❤

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu