luni, mai 26

Alegerile pentru Parlamentul European s-au incheiat,am fost la vot,mi-am facut Datoria!Cu speranta!

„Ceea ce da savoare vietii este ceea ce nu se repeta.” (Emily Dickinson)

Ai invins? Continua! Ai pierdut? Continua! (Pierre de Coubertin)


Nu toate florile frumoase au si miros placut, cand ai de unde sa culegi, alege numai acele care poseda si una si alta! (Goethe)

                 Am fost cu toata gasca mea de copilasi, la vot,micuta Maria-Sofia a vrut sa vada ce fac  dupa perdea in Cabina de vot!asa ca a intrat cu mine si a inteles ,a vazut stampila si  a inteles-DA,lucruri de Oameni mari!
 Dupa ce am votat,m-am indreptat spre urna de votare--am luat copiii mari langa mine,le-am aratat procedeul si ,toti 3 uniti ,cu mainile pe buletinul de vot-l-au introdus in urne,sub privirile atente si  pline de zambete ale celor prezenti! 
Copiii mei erau fericiti si vizibil Emotionati------- ei au pus buletinul in urna de votare,cu SPERANTA intr-un viitor mai bun si mai luminos ,sa-si poata implini visele aici ,in tara noastra,pe pamantul natal,drag si romanesc !♥ 

             ROMANIA te iubesc!
 Vreau doar un  viitor mai bun pt.copilasii mei!♥
:) In parc dupa ce ne-am facut datoria si am votat! Am vrut sa fim un exemplu pentru copiii nostri !
 Impreuna cu sotul meu-suparat si intristat  pentru  viitorul tarii,luptele politice ce au avut loc,pe tot timpul campaniei l-au scarbit.....de 24 de ani aceiasi oameni,aceleasi jigniri  si aceeasi lipsa de  responsabilitate din partea mai marilor  care ne conduc!Mi-a fost greu sa aleg pe cine sa votez,recunosc!

Dar ,dupa - am simtit o implinire ,ca mi-am facut datoria,pentru  tara asta pe care o iubim mult!!!
         Dar,dragii mei politicieni ---- suntem  dezamagiti de tot,absolut TOT Circul acesta politic ,fara sfarsit  si e pacat pentru sangele varsat la revolutie!Am mers si voi merge de fiecare data,la vot,Din RESPECT pentru Eroii nostri!!!

R.I.P!:(
Sotul meu  GEORGE era in armata in 1989-1990 , iar astazi ,

daca nu ar fi avut sansa sa traiasca ar fi fost ,la fel ,printre Eroi!!:(              Doamne ajuta sa invinga adevarul ,si dreptatea!Astept sa iasa in fata oameni care,cu adevarat 
                                                 Iubesc aceasta tara!!

  Ingerasii mei ,Georgia,Stefania ,Maria si Alex!!!

          Au fost cu noi in sala de vot si au ramas impresionati de sistemul de votare,simplu,sigur si foarte rapid!!!Pentru  asta da,felicit Bacau-ul ,corectitudine si organizare ,totul ca la carte!

,,Trecem prin prezent legati la ochi.(...)Abia mai tarziu,cand ni se da la o parte legatura si ne cercetam trecutul,ne dam in fine seama de cele traite si le intelegem sensul -Milan Kundera ''


Viitorul ma intereseaza foarte mult:e locul unde am de gand sa-mi petrec urmatorii ani din viata.-Woody Allen

O zi Minunata sa aveti....
                            Savurati fiecare clipa...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu