duminică, martie 4

EU de vorba cu TITUS ANDREI-On air la RADIO ROMANIA ACTUALITATI-25 DE ANI DE TOP ROMANESC- 26 feb.2012

,,Cuvantul tau fi-va vesnic dorit si de toti asteptat ,spune fara teama oricum vei fi cu drag ascultat...daca vrei Lumea -ti va asterne carare peste portile ei....''a fost un intro adevarat pt emotiile mele-

25 de ani de Radio si Top Romanesc ,amintiri pe care le port in suflet din anii '80!







25 DE ANI......nu-mi vine sa cred cum au trecut anii! Nu pot uita ce-au insemnat pentru mine anii 1987,1988,1989,..cum ascultam emis,de emsi,si-mi luam notite si trimiteam top-urile,fugeam cu scrisori la posta!! TOP ROMANESC -o poveste frumoasa --care are azi 25 de ani-----din care,pt mine- 22 de ani sunt de casatorie-in 1990 m-am maritat!!clipe frumoase traite langa prietenii din muzica-----va multumesc si eu Top Romanesc ca faceti parte din viata mea!cand scriam Top-ului-in anii 86-87-88-89.......eram Singura,indragostita de radio si muzica buna,iar AZI,cand vorbeam cu RRA,amintindu-ne clipele tineretilor mele----in spatele a ceea ce sunt Eu sunt si - 22 de ani de casnicie!
Vorbind cu RRA ,ii priveam in ochi pe dragii mei si mi zambeau sustinandu-ma -sotul George si copilasii mei 4 -ALEXANDRU,STEFANIA,GEORGIA SI MARIA !!



Ascultand acum inreg. ,pot sa spun ca s-a simtit entuziasmul si emotia mea,mai ales sinceritatea -orice ar fi raman EU,asa cum sunt!!!!

E cel mai frumos cadou de la RRA,primit intr-o zi cand orice femeie ar fi dorit sa fie o Rasfatata!!e absolut minunat sa vezi ca prietenii isi amintesc de tine si te cheama sa le fii aproape,iar acest moment -aniversarea a 25 de ani si faptul ca m-au facut sa privesc spre Trecut----s-a vazut---o mare bucurie pt.sufletul meu!!

E fascinant,emotionant ,cu atat mai mult ca a vorbi cu dragul Titus Andrei e o mare onoare,iar a vorbi la radio-ul pe care l-ai avut totdeauna aproape -,,de copila ''cum a spus Titus,e un lucru extraordinar ce mi s-a intamplat !



asa a inceput povestea --
http://elenacarmen.blogspot.com/2012/02/viata-n-are-sens-inchisa-intre-limite.html





    




EU VA MULTUMESC !





O primavara frumoasa in rosu si alb si dragoste sincera!




6 comentarii:

  1. Emotionanta intamplare...ii multumesc din suflet lui Titus Andrei ,mare onoare sa vorbesti cu Maestrul FM-ului!Ramane Darul meu cel mai minunat in aceste zile fericite,cand orice femeie isi doreste putin rasfat si iubire!!Multumesc prieteni!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si noi iti multumim Carmen. A fost o adevarata placere sa te avem alaturi de noi la aceasta rubrica...

    RăspundețiȘtergere
  3. te pup Ionutza, Multumesc din suflet dragii mei,intregii echipe o primavara cu multe impliniri si succese!

    RăspundețiȘtergere
  4. Abia acum am reusit sa fac o vizita mai ampla blogului, ma bucur sa descopar o familie atat de frumoasa! Un sincer LA MULTI ANI cu ocazia sosirii primaverii si a zilei de 8 Martie care abia a trecut. E un blog frumos, interesant insa pentru o mai buna navigare cred ca ar fi indicat sa introduceti un numar mai mic de postari pe pagina, pentru ca sunt multe imagini si filmulete si atunci se incarca mai greu. O sa revin cu drag de fiecare data!Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult @ VASILOAIA Monica!Pt comment si sugestii,acum parca se deschide mai bine ,dupa aun an!!te pupam,ti-amintesti de noi??_suntem familia domnului tau profesor la iconografie-pictura---------la SC DE ARTA BACAU--GEORGE SERBAN!zi minunata si mult succes!!

    RăspundețiȘtergere