luni, februarie 6

Sunteti parte din viata mea de peste 25 de ani...

     ,,Viata n-are sens inchisa intre limite''LA MULTI ANI ,IOANA MATFEEV-  IONUTZA FURNICUTA ( pe facebook)

Ce-nseamna pentru mine Ioana  Matfeev---

      Un suflet drag si sensibil,a carui glas suav l-am auzit pt prima data ,pt mine -ieri!

multumesc IOANA pt telefon si mesajul transmis----povestea care ne-a legat de atatia ani - a scris deja ISTORIE -cum bine ai spus tu,pe blog-ul tau

http://ionutza80-furnicutza.blogspot.com/2012/01/top-romanesc-25-de-ani-in-2012-in.html


si -ti multumesc tie,dragilor mei prieteni-de-o viata---
Radio Romania Actualitati si lui Titus Andrei--pe care-l consider de ani buni-----un Monstru al fm-ului!


Sunteti parte din viata mea de peste 25 de ani.......!


frumos ai spus IOANA


,, E greu să vorbești, prima fiind, la nunta de argint a topului cu ascultătorii lui. 25 de ani de Top Românesc înseamnă doar începutul și totodată o istorie.
Top Românesc a creat istorie, adunând succese muzicale românești nenumărate, a legat prietenii............''Exact,  a legat prietenii!!

anii 1987-1988 -1989 ..1990.......pt mine sunt Unici...dovada... ..cel mai emotionant mesaj primit de la prietenii Radio Romania,

Ioana Matfeev (Ionutza furnicuta pe facebook) si Top Romanesc :

,,Carmen, Nu stiu daca stii, din luna ianuarie, la TOP a fost initiata o rubrica noua intitulata TOP ROMANESC-prietenii vorbesc, cu ocazia celor 25 de ani de top.La rubrica aceasta, pe tot parcursul anului, intra in direct pentru 1-2 minute cate un ascultator pentru a vorbi de legatura lor cu TOP ROMANESC. Stiu ca esti unul dintre ascultatorii cu state vechi ai emisiunii si de aceea as vrea sa te intreb daca nu doresti sa participi si tu la aceasta rubrica. Nu trebuie decat sa spui exact ce te-a legat de top, ce a insemnat, ce inseamna, etc...''


25 de ani.nu-mi vine sa cred cum au trecut anii! nu pot uita ce-au insemnat pentru mine anii 1987,1988,1989,..cum ascultam emis,de emsi,si-mi luam notite si trimiteam top-urile,fugeam cu scrisori la posta!!...ca apoi sa -mi auda prietenii numele pe radio si sa ma felicite pt pasiunea mea-eram eleva -anul 2 canto -Sc de arta-muzica usoara !

TOP ROMANESC -o poveste frumoasa --care are azi 25 de ani!din care,pt mine- 22 de ani sunt de casatorie-in 199o m-am maritat!dar am continuat sa iubesc la fel de tare muzica Romaneasca si artisti nostri dragi,mai mult ,am pastrat amintire caietele cu top-urile facute-,pt ca sunt o parte importanta in viata mea!si chiar mi-au trebuit,trimitandu-le ,la un moment dat prietenilor de la RRA,amintirea mea !!!!!!!clipe frumoase traite langa prietenii din muzica-----va multumesc si eu Top Romanesc ca faceti parte din viata mea!pentru Radio România Actualităţi-in anii 80 eram Carmen Scorteanu din Bacau!Foarte multi prieteni scriau pe atunci la radio,mi-ar placea sa ne reintalnim,macar virtual--eram si am ramas in primul rand o angelista infocata!!langa ei ma simt ca-n adolescenta ,tare minunat e sa ai motive ,sa te intorci ,, in trecut.''.....asta da motivatie!!!!
25 de ani de TOP.,pe atunci se numea START MELODII !!!Radio--- radio profesionist ,pt mine,sincer---- prietenii Radio Romania Actualitati sunt cu adevarat Maestrii Radio-ului,si Stiu ce vorbesc pt ca ascult f mult radio,si diverse programe-emis!!@pe 26 februarie  2012 va fi o noua emisiune-- in care voi fi sunata sa vorbesc 1-2 minute  despre ceea ce a insemnat si inseamna muzica ,radio-ul si TOP ROMANESC pt mine,pt viata mea!!Si a insemnat mult!!

Stiti lla ce ma gandesc acum??

in 1987 nu existau, nici in vis Directia 5--iar azi sunt favoriti!!!!si inca multi alti artisti care-mi plac azi,pe atunci erau un vis!!!
Bine ca existati voi -RRA Top Romanesc ,25 de ani.nu-mi vine sa cred cum au trecut anii!!!!OARE NU-I SI MUZICA UNA DINTRE MINUNI!Care aduna in preajma sa numai Oameni buni!!!


E ziua ta Ioana ,zi frumoasa ca tine,si-n Dar de ziua ta ,ti-as da si ani din viata mea--sanatate si multa dragoste ,si sa ramai mereu acelasi suflet minunat !!LA MULTI ANI!
Gingasia micutei mele Maria ,in dar pt tine-  intr-un Cantec !


Aniversare fericita iti dorim !
o zi frumoasa ca sufletele voastre .