miercuri, noiembrie 30

DE SFANTUL ANDREI-LA MULTI ANI PRIETENI!


Sfantul Andrei sa te ocroteasca in fiecare zi, sa te ajute ca speranta sa nu se stinga in sufletul tau niciodata. La multi ani cu impliniri si momente frumoase alaturi de cei dragi,



  PICTURI CATAPETEASMA MANASTIRII PANGARATI-2010-

@sotul meu George si Harul lui primit de Sus--sunt o binecuvantare pt mine si toti cei dragi care-l cunosc si care au parte de Darurile inimii si mainilor lui de Aur!!


SFANTUL APOSTOL ANDREI

2 albume pe 2 conturi ale mele facebok-vi le daruiesc cu drag!!
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.248689335193030.60432.100001558977065&type=3

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150431380669846.381610.723549845&type=1



LA MULTI ANI!
nepotica mea Andreea!Prietenului de familie-Andrei Rusu,
La multi ani prietenilor facebook-care au si primit urarea mea--
Radio Europa fm---Andrei Paleu,Andreea Florescu,Andrei Tomescu!

Cretu Andreea,Andreea Roxana Codolean,
Andrei Partos,Andreea Marin-Banica,Andreea Esca, Andreea Talmazan,Andreea Andrei,Andrei Tudor,Andreea Runceanu-Amadeus-sora minunatului Xenti  Runceanu,.Andrei Boncea,......................



 E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau -de aceea este o zi speciala!

La Multi Ani!

Doamne Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis si s-a facut faptura, nu intoarce dumnezeiasca Ta fata de la noi cei pacatosi, ca sa nu vina asupra-ne mania cea groaznica si infricosatoare a durerilor, care este rodul pacatelor noastre pe care in toata ziua cu nesocotinta in chip nenumarat le savarsim. Noi suntem pacatosi si patimasi, netrebnici si plini de rautate, iar Tu esti izvorul vietii si al milostivirii; nu ne lasa, Doamne; nu trece rugaciunea noastra a pacatosilor, nici nu rasplati noua dupa nelegiuirile noastre, ci, pentru ca nu sintem vrednici a castiga prin sarguinta cea de toate zilele milostivirea Ta, daruieste-ne-o Tu, Doamne, ca un preamilostiv. Pentru rugaciunile apostolului Tau Andrei, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toata rautatea. Pentru pomenirea lui cea de azi ne intareste cu darul Tau cel stapanitor, ca din adincul inimilor noastre, cu bucurie sa laudam praznuirea lui, si sa slavim preasfint Numele Tau, in vecii vecilor.

Amin. !