vineri, decembrie 31

HAPPY NEW YEAR 2011!

Tuturor prietenilor un cald salut ,Va doresc ca Anul 2011 sa fie mai bun ca cel care s-a incheiat si sa aduca SANATATE ... pentru ca toti banii din lume nu o pot cumpara ... DRAGOSTE ... pentru ca viata ne este data pentru iubire , nu pentru ura ... VISURI ... pentru ca ele sa nu ne paraseasca niciodata ... PACE ... in lume , intre noi si in noi ... INTELEPCIUNE ... pentru a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ni le ofera ... 2011 sa fie un an al implinirilor depline !


Reteta pentru un an bun


Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune,mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres. Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz,astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, un praf de bun simt si... o picatura de speranta! Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug... Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine. Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea din fiecare dimineata! Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea:

 Un An Nou darnic si bun, Sanatate Deplina, Fericire Maxima si Abundenta Absoluta!
Va doresc 12 luni de fericire, 52 saptamani de liniste, 365 de zile de dragoste, 6760 ore de pace, 525600 minute de succes, 31536000 secunde de prietenie.La Multi Ani!!