sâmbătă, februarie 27

FERICIREA TRAIESTE-N NOI!!!

Fericirea traieste-n NOI,Ea inseamna a Spera,Eu cu sufletul plin si-mpacat azi traiesc viata mea,Fericirea traieste -n noi,ea inseamna A IUBI- sa-ti imparti dorul tau,timpul tau soarta ta ,Viata ta celor dragi!!
A venit Primavara ,mai putin net de acum,iubesc plimbarile in aer liber asa ca zilele astea am profitat din plin!Am iesit la plimbare cu Gasca mea de copilasi,apoi ieri la doctor de dimineata-vaccinul micutei Maria-Sofia-controlul de 7 luni, in rest ..% familie-copii,sot,doar sunt cea mai si cea mai perfecta mama si sotie!
Nimic nu ma implineste mai mult,se stie!
Si pentru ca imi place sa fiu aproape si de prietenii mei dragi,trebuie sa mentionmez ziua de 25 feb.si un eveniment important IN LUMEA BUNA SI DRAGA MIE- A FM-ului din ROMANIA- Pasiunea mea pt.acest FENOMEN-RADIO e de o viata asa ca ma implic si eu atat cat ma simt fericita!
M-am bucurat sa fiu sufleteste aproape de prietenii mei dragi -din INGALABILUL RADIO CONTACT -Andreea Mihaela Stan si intreaga Gasca de Dj.,la ANIVERSAREA MINUNATA A 20 de ani d e la infiintare!Radio Contact (25 februarie 1990 – 5 noiembrie 2003), frecventa 68.7 MHz / 96.1 MHz


Ii admir mult si stiu ca vor avea mereu un loc in inima mea!!!!


,,Chiar daca Radio Contact nu mai exista el continua sa emita in sufletul meu si sa ma inspire in fiecare zi. Microbul muzicii pe care mi l-a transmis imi da boala cea mai dulce din lume.

La multi ani Radio Contact!

http://leonardoradoiu.wordpress.com/2009/02/26/a-fost-odata-radio-contact/

o zi minunata si un super week-end cu liniste ,pace si iubire,
O PRIMAVARA DE VIS!!!
numai bine!!!!