marți, ianuarie 5

DOAR O VIATA NU MI-AJUNGE SA-I IUBESC!


am incheiat un An -2009, minunat ,cu impliniri extraordinare ,pe plan sufletesc!iubesc enorm clipele de rasfat din familie ,Pt.ca Adevaratele Impliniri si Iubirea le-am gasit in familie!
pt mine fiecare zi e o noua Sarbatoare ,multumesc bunului Dumnezeu pt. tot ce traiesc langa cei dragi-sotul meu George si cele 4 flori =copilasii mei,de care sunt atat de bucuroasa!

Am avut un an plin de impliniri si langa cei dragi din muzica -prieteni mai vechi ,mai noi , care au avut bucuria sa -mi fie aproape in zilele de sarbatoare -de CRACIUN,DE Anul Nou,cu un Gand bun si cald,cu urari deosebite!Sunt o fericita si -i multumesc bunului Dumnezeu pentru prietenia lor,pentru ca exista in viata mea!Recunosc ca ,asa cum face de Sarbatori, prima urare a venit d e la interpretul drag MARCEL PAVEL,care ne-a salutat pe telefon,dar n-am ratat bucuria de a-l si colinda in seara de Ajun,..
multumesc din inima ANGELEI SIMILEA pt urarea calda si plina de dragoste ,multumim STEFAN BANICA SI ANDREEA MARIN,TONY TOMAS,OVIDIU KOMORNYIK,
am avut momente minunate,pe 24 dec ,in AJUNUL CRACIUNULUI sa fim primii colindatori ai minunatei soliste ELENA GHEORGHE-isi impodobea bradutul cu sora ei,a vorbit atat d e frumos si cald cu noi toti!
I-am colindat cu mare drag Oanei SARBU ,cantandu-i chiar micutii mei un colind al ei favorit-STELUTA MOSULUI,am povestit mult despre noi si cei mici care o adora, pt seria de filme,, LICEENII'' si pt muzica poe care o canta minunat!
Clipe minunate sa-i stiu la fel de aproape de noi pe dragii ZOIA ALECUpe care am si colindat-o cu totii,pe minunatul cant-autor Raoul ,pe CATALIN MARUTA,MADALINA MANOLE/....
Am fost aproape si ne-au fost aproape multi oameni dragi carora le multumesc din inima ca exista in viata mea ,o calda urare si cele mai frumoase ganduri ,

LA MULTI ANI DIN INIMA MEA CELOR DRAGI DIN VIATA MEA!