vineri, iunie 26

I JUST CAN'T STOP LOVING YOU,MICHAEL JACKSON!WE WILL NEVER FORGET YOU,DEAR MICHAEL JACKSON!


MICHAEL JACKSON ne-a sfasiat inimile tuturor celor care l-am iubit,dupa tristetea disparitiie lui ELVIS,el a insemnat pentru mine si familia mea intruchiparea GENIULUI,am regasit in el un TOT -DESTEPT,PUTERNIC SI TOTUSI ATAT DE NEINTELES PENTRU CEILALTI!

Era nascut in ziua de 29 august,ziua de nastere si a dragului meu sot...stiu ca era sensibil,muncitor,talentat si serios!

DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA IN PACE!PENTRU MINE A FOST SI ESTE INEGALABIL SI SIGUR DE NEINLOCUIT!!

I JUST CANT STOP LOVIN YOU ,DEAR MICHAEL JACKSON!AND IF I STOP THEN TELL ME JUST WHAT WILL I DO ,BECAUSE I JUST CANT STOP LOVIN YOU''..

"I Just Can't Stop Loving You"


Invincible
by http://doruoprisan.blogspot.com/


Ma uitam ieri pe CNN si imi simteam lacrimile pe obraz. Nu-mi venea sa cred.

"Megastar" a fost un cuvant inventat pentru el, intrucat nu existau cuvinte potrivite pentru a-l descrie. Erau ceilalti artisti, staruri, super-staruri, cei mai buni... si era el. Era intr-o categorie aparte, singur. Era el insusi un gen muzical.

A schimbat de unul singur muzica unei lumi intregi. Si asta la o varsta la care cei mai multi nici nu stiu ce vor sa faca in viata.
A inventat miscari de dans care nu vor muri niciodata.
A impus o moda, un stil, unei planete.
A unit, prin muzica, culorile alb si negru.
A stabilit recorduri ce nu vor fi depasite, probabil, niciodata. Thriller va ramane cel mai bine vandut album din toate timpurile. (despre el am vorbit si in decembrie, cand ma bucuram ca Megastarul lanseaza varianta aniversara)
A vandut peste 750 de milioane de discuri si probabil cifra va trece in curand de miliard. Un miliard de discuri !!!!

Nu exista artist, astazi, care sa nu fi fost influentat de el. Topurile prezentului sunt dominate de cei care au crescut cu muzica lui, fanii lui cu nume celebre: Usher, 2Pac, Ne-Yo, Timberlake, Britney Spears, Diddy, Rihanna, Chris Brown, Madonna, Prince, Beyonce, Mariah Carey, Pink, Celine Dion, Wyclef Jean, Lady GaGa, Pharrel Williams, Lenny Kravitz si multi, multi altii. Peste tot vedem miscarile lui si auzim influentele muzicii lui. Si asta se intampla de mai bine de 25 de ani.

A visat la lucruri la care muritorii de rand nu indraznesc vreodata. A crezut intr-o lume mai buna si a adunat cei mai mari interpreti pentru un cantec al intregii omeniri:We Are The World, poate cea mai frumoasa realizare a lui, ca om. A iubit natura enorm si ne-a lasat mostenire Earth Song, un mesaj monumental. A cautat perfectiunea si nu exista nimeni care sa se fi apropiat mai mult de ea. Si-a depasit conditia cu care s-a nascut.

In aceste zile vom vedea cu adevarat amploarea fenomenului Michael Jackson. Si vom intelege ce am pierdut.
A fost cel mai bun din istoria muzicii. Si am avut norocul sa traim in acelasi timp cu el.

"Invincible", pentru ca:
"Millions of people yet to be born will sing his songs." - Bee Gees

I Love You So Much,MICHAEL JACKSON!!!!!!
4EVER IN OUR HEARTS!
God bless you Michael ,

Rest in peace!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu